Meniu Uždaryti

Sveikinimas

Mieli kolegos – informatikos mokytojai!

Kad ir koks nelengvas laikmetis, bet Kalėdos yra Kalėdos – matomų ir nepastebimų stebuklų metas! Jos mūsų bendruomenei ir šiais metais atnešė puikių žinių!

Naujausiame žurnalo „Reitingai“ numeryje pristatomas Lietuvos mokytojų aukso fondas – „Iškiliųjų mokytojų žiedas“ – 500 pedagogikos pažibų, kurie pasiekia puikių rezultatų ir nusipelno būti vadinami Mokytojais iš didžiosios raidės. Iš informacinių technologijų mokytojų gretų į šį garbingą sąrašą pateko net 34 mokytojai korifėjai:

Daiva Andriukaitienė, Stasys Baltaragis, Tatjana Balvočienė, Renata Burbaitė, Antanas Burkšaitis, Asta Fjellbirkeland, Veslava Gaižienė, Rasa Jėckienė, Veslava Kaminskienė, Asta Knietienė, Rytis Koncevičius, Natalija Kocienė, Janina Kuchalskienė, Ingrida Kupčiūnienė, Aurelija Liubartienė, Ramūnas Liuokaitis, Jurgita Magilevičiūtė, Loreta Mazėtytė, Jolanta Narauskienė, Jovita Navickienė, Filomena Pietkiewicz, Vilma Rekešienė, Ilona Rupšienė, Kristina Serapinaitė, Kęstutis Simonavičius, Bronius Skūpas, Rima Šiaulienė, Vytuolis Širvaitis, Aldona Tylaitė, Audrius Valašinas, Gitana Vėlavičienė, Regina Zlatkauskienė, Zita Žižiūnienė ir Vaidilutė Žukauskienė.

Ypač džiaugiamės, kad šiame sąraše yra nemažai LInMA narių, iš kurių – net keturios LInMA valdybos narės: Tatjana Balvočienė, Natalija Kocienė, Ingrida Kupčiūnienė ir Regina Zlatkauskienė!

Švenčių proga sveikiname ir visus IT mokytojus, kurie dešimtmečius dirbate mokykloje, atiduodami mokiniams visą širdį, šimtus sėkmingų mokinių išleidžiate į gyvenimą ir nusipelnote būti solidžiai pagerbti! Ačiū jums visiems už jūsų indėlį į Lietuvos ateitį – jūsų ugdomus jaunus žmones!

Su jau atėjusiomis Šventomis Kalėdomis ir laimingų Naujųjų Metų!

LInMA prezidentas